2011. június 25., szombat

Tűzfal - Harrison Ford Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Tartalom: eredeti DVD film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A számítógépek biztonsági szakértője, Jack Stanfield a Seattle városi Landrock Pacific Banknak dolgozik. Jack, a cég által nagy becsben tartott topmenedzser a leghatékonyabb tolvaj-biztos komputer rendszerek tervezésével tett szert jó hírnevére és magas beosztására. Az általa létrehozott rendszerek, hozzáférési kódok és tűzfalak védik a bank értékeit az egyre kifinomultabb technikával dolgozó internetes hackerek folyamatos támadásával szemben.
Jack munkája kényelmes életet biztosít maga és családja számára. Feleségével, az építész Beth-el és két kis gyermekével, a városon kívül fekvő tengerparti városkában élnek.
Van azonban Jack életében és rendszerében egy gyenge pont, amire nem is gondolt: ő maga. És ezt a gyenge pontot egy kegyetlen és találékony tolvaj ki is akarja használni.
Bill Cox majdnem egy éven keresztül figyelte Jacket és családját rengeteg digitális kamera és rögzítő segítségével: figyelte internetezési szokásaikat, lehallgatta telefonbeszélgetéseiket, kiismerte napi rutinjukat. Megtanulta a gyerekek barátainak nevét, orvosi anamnézisüket, vagy például a környék védelmét ellátó biztonsági állomás kódját. Miután alaposan kiismerte Jack életének minden részletét, Cox készen áll arra, hogy kamatoztassa befektetését. Embereivel átveszi a Stanfield-ház fölötti irányítást, túszul ejti Bethet és a gyerekeket. Így tudja Jacket zsarolni, hogy segítsen ellopni 100 millió dollárt a Landrock Pacific Banktól.
Cox minden lehetséges menekülési utat sikeresen eltorlaszol, mivel jól ismeri a házat illetve a családot, és Jack minden lehetséges szövetségesét is félreállította. A felesége és gyermekei életéért rettegő Jacknek a zsaroló követelésére meg kell találnia a rést a saját maga által létrehozott védelmi pajzson, hogy fogvatartójának offshore-cégébe pumpáljon át pénzt - saját magát gyanúba keverve és Cox létezésének mindenféle elektronikus nyomát kitörölve. Csak hogy még komplikáltabbá váljon a történet, a bank éppen felvásárlás alatt áll. Az Accuwest nevű pénzügyi óriás Jack rendszerét alapos vizsgálatnak veti alá, miközben korlátozza az adatokhoz való hozzáférését is. A Jack számára nélkülözhetetlen eszközöket átszállítják más telephelyre, így ezek nélkül kell megpróbálnia teljesíteni Cox utasítását.
Folyamatos felügyelet mellett, csupán néhány órája van, hogy a kockázatos tranzakciót végrehajtsa, miközben kétségbeesetten keres valami kiutat a tolvaj temérdek hamis személyazonossága között, amivel legyőzheti Coxot a saját játékában és megmentheti családját.



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 23:33
. Tűzfal - Harrison Ford Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Fontos