2011. június 28., kedd

Xtreme Bra Mellemelő - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Xtreme bra mellemelő
Napjainkban egyre több nő dönt mellméretének növelése és formája tökéletesítése céljából amellett, hogy szilikon implantátumokat tetet a mellébe.
A műtétek rendkívül kockázatosak lehetnek, és igen magas ezen beavatkozások díja.
Mi bemutatjuk Önnek egy olyan fantasztikus újdonságot, mellyel a hölgyek keble nagyobbnak és feszesebbnek tűnhet sebészi beavatkozás nélkül!
Az Xtreme Bra egy különleges megoldás, két nagyon fontos tulajdonsággal. Az első, hogy viselésekor akár 2 kosármérettel is nagyobbnak tűnhetnek keblei. A mellszövet megemelésével és megtartásával javíthat keblének formáján. A második pedig, hogy speciális kialakítása révén javíthat a testtartásán. Az Xtreme Bra-t hordhatja akár a szokásos melltartója fölött, akár önállóan, melltartó nélkül.
ˇ         gyakrabban viselhetek mélyen dekoltált felsőket
ˇ         megfelelő alátámasztást biztosít mellének
ˇ         esztétikusabb vonalak, kiemelkedő idomok egy pillanat alatt
ˇ         Érezze magát karcsúbbnak, vonzóbbnak, magabiztosabbnak
ˇ         csökkentheti hátizma terhelését
Ha felveszi az Xtreme Bra-t, viselhet mélyen dekoltált blúzokat. Egy hölgy akkor tűnik a legkarcsúbbnak és a legvonzóbbnak, ha szépen kihúzza magát. Az X-treme Bra segíti a nőknek egyenesen tartani magukat, és javíthat a testtartásukon is. Teszi mindezt úgy, hogy nem vág bele a bőrbe, nem okoz kellemetlen érzést, nem feszül. Dekoltázsa ismét vonzó látványt nyújthat!



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 10:40
. Xtreme Bra Mellemelő - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Fontos