2011. július 29., péntek

A leletek statisztikája - Jelenlegi ára: 7 370 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A bronzkor emlékei Magyarhonban 1. r. A könyv listaára: 8990 Ft. Leírás:
A 19-20. század fordulójának egyik legbefolyásosabb régésze 1886 és 1896 között, három kötetben jelentette meg a korban ismert magyarországi bronzkori leletek teljes körű feldolgozására törekvő munkáját. A korabeli régészettudomány elveinek megfelelően a tárgyak tipológiai csoportosítására és elemzésére vállalkozó szerző az első kötetben (Képes Atlasz) részletgazdag fekete-fehér metszeteken mutatja be a bronzkori tárgyi emlékeket. Az album első felében az egész oldalas táblákon szerszámok, fegyverek, ékszerek és edények jellemző sorozatai lettek összeállítva, ezt követően pedig húsz teljes lelőhely anyaga kerül ábrázolásra. A második kötet (A leletek statisztikája) települések ábécésorrendjébe rendezve, szöveges formában írja le a régészeti emlékeket. A kötet második felét az első kötet rajzait kiegészítő, további lelőhelyek anyagát ábrázoló képek alkotják. A korban a régészeti kutatások alapvető segédeszközének tekintett kötetek kiadása után a harmadik kötetben került sorra az anyag érdemi elemzése. A szerző nemzetközi és a hazai kutatások állásának bemutatása után a bronzkori tárgyak tipológiai - az egyes tárgytípusok sorozatait összevető - elemzésen keresztül mutatja be a több mint egy évezredes történelmi fejlődést. Az utolsó fejezetek röviden kitérnek a lakhelyek, a temetkezés és a társadalmi élet egyéb aspektusainak kérdéseire, majd a Kárpát-medencei bronzkori kultúra az európai kronológiában kerül elhelyezésre. A harmadik kötet ismételten gazdagon illusztrált, újabb leletekkel bővítve a korábbi két könyv tárgyrajzsorozatait, amelyek összességében a kiadvány legérdekesebb és leginkább időtálló részét alkotják. A korának jelentős és úttörő régészeti kézikönyve ezúttal reprint formában látott napvilágot. ISBN: 978-963-9978-07-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 7 370 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:24
. A leletek statisztikája - Jelenlegi ára: 7 370 Ft

Fontos