2011. július 30., szombat

Lunday, Elizabeth: Híres művészek titkos élete - Jelenlegi ára: 3 235 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Híres művészek titkos életeA könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
Nem méltánytalanul keltett nagy feltűnést Robert Schnakenberg: Híres szerzők titkos élete. Amit tanáraink soha nem meséltek el című kötete, mely rendkívül szórakoztatóan mesélt az érdeklődőknek a leghíresebb irodalmárok viselt - és nem túlságosan közismert - dolgairól. Ezúttal Elizabeth Lunday-nek köszönhetően a híres-neves képzőművészekről tudhatjuk meg a legizgalmasabb, legszaftosabb részleteket. A kötet ismét azokat a kínos kérdéseket feszegeti, amelyekről tanáraink soha nem mertek volna beszélni: hogy melyik művész keveredett viharos szerelmi afférokba, kinek az élete volt teli kínokkal és gyötrelmekkel, ki volt gyilkos, ki halt meg szifiliszben és melyikük írt alá halálos ítéleteket. Hogyan is fenyegette meg Botticelli azt a szomszédját, aki túl zajos volt? Hogyan úszta meg Leonardo a szodómia vádját? Tényleg olyan erős volt Michelangelo testszaga, hogy még a segédei sem tudtak vele együtt dolgozni? Hogyan párbajozott Manet egyik vitriolos nyelvű kritikusával? Miért is szerette Monet a cselédlányokat? Igaz, hogy Van Gogh, őrültségi rohamai közben egyenesen a tubusból ette a festéket? Miért festett Georgia OKeeffe gyakran meztelenül? Milyen trükkel beszélte rá Frida Kahlo a férjét, hogy megfürödjön? S ki volt Andy Warhol Cukorka Tündér nevű ismerőse? Mindezen kérdésekre is megtalálhatjuk a választ a könyvben. A név- és tárgymutatóval záródó, kifejezetten szórakoztató kötet széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-304-051-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 235 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 07:49
. Lunday, Elizabeth: Híres művészek titkos élete - Jelenlegi ára: 3 235 Ft

Fontos